One team, one dream

Kom je ook samen met ons het leven met “groen” mooier maken?

Samen met Bakker.com, de grootste Europese e-commerce speler in groen, bouwen wij een team van specialisten. Wij zoeken mensen die breed kunnen en willen kijken. Jij bouwt samen met je collega’s aan een waanzinnig e-commerce platform en haar kanalen.

Business Owner Bakker.com

"Wij zoeken een Business Owner Bakker.com; een leider met passie, overtuigingskracht en verbindend vermogen."

Als het aanspreekpunt binnen Bakker voor alle online sales op eigen platforms zorg jij samen met een team van specialisten voor de optimale winkelervaring en de hoogst haalbare omzet.

CRO Manager

"Als CRO manager ben jij het geweten van de site, de ultieme klant."

Jij zorgt voor de beste winkelervaring van al onze klanten; van de homepage tot de bedankpagina verbeter jij de user experience en zorgt er voor dat er meer waardevolle conversies plaatsvinden.

a.i. Manager Campaigning*VERVULD*

"Jij zorgt voor het baken waar het merk en de organisatie op zullen varen."

Jij bouwt namelijk van scratch het gedachtengoed, de processen en bijhorend kanaalmanagement op voor topnotch campaigning.

Product Owner Marketplaces 

"Jij zorgt dat marketplaces zoals Amazon één van de belangrijkste sales kanalen worden." 

Doormiddel van de product feeds die per land zijn ingericht, manage jij het aanbod, de bijbehorende services, beschikbaarheid van producten en hun prijzen.

E-mail Marketeer *VERVULD*

"Jij zorgt voor fantastische service voor onze klanten."

Niet alleen zorg jij voor een kwalitatieve groei van de e-mail database, ook zorg jij voor de beste informatie en inspirerend advies voor bestaande klanten.

 

 

 

Content Marketeer

"Jij geeft Bakker.com een stem."

On-site moet alles kloppen, dus jij bent van de kleinste details. Het creëren van inspirerende content door de gehele journey heen is jouw verdienste.

 

 

Business Analist *VERVULD* 

"Jij zorgt voor optimalisatie van bestaande kanalen en bent het geweten van de next steps."

Je ontdekt de gaten in de funnel en bouwt de brug van discipline, naar discipline want uiteindelijk raak jij alle onderdelen van Bakker.com aan.