wij hebben oog voor talent en een hart voor digital
digital vacatures

Dwars door al het geweld van digital transities, ambities en moeilijke buzz words, snappen wat er echt speelt.

Met karakter en een sterke focus, kijken wij net iets verder. BrandPit houdt van slimme oplossingen en een heldere, creatieve manier van werken.

Met ons samenwerken betekent persoonlijk contact, eerlijke feedback en snel schakelen als het moet. En humor... ook belangrijk.

 

 

BrandPit werkt voor

  • Klant van BrandPit Vodafone Ziggo
  • werken bij otravo
<

Referenties

wehkamp.nl

Alex Bloemendal, Manager E-commerce

"Brandpit is voor mij "het geheime" netwerk om goede kandidaten te vindenHet is makkelijk om naar een van de grotere bekende bureaus te gaan, maar heb gemerkt dat juist de specialistische aanpak van BrandPit, met persoonlijke aandacht en een groot netwerk aan potentiële kandidaten, me vaak snel en goed uit de brand heeft geholpen. Of het nu om ZZP-ers gaat, of vast personeel voor verschillende rollen; met mijn vaste aanspreekpunt is het snel en prettig schakelen!"

Maxeda DIY Group

Roos Lesmeister, Head of Digital

“Zowel voor mijn eigen loopbaan, als voor het werven van nieuwe kandidaten voor mijn eigen teams, werk ik al jaren erg fijn samen met BrandPit. De persoonlijke aandacht en de mate waarbij er gestart wordt vanuit een persoonlijke klik, spreekt mij erg aan. Er is een open relatie is, waarbij ongedwongen van gedachten gewisseld wordt. Met de beste match tot gevolg!”

Schiphol Amsterdam Airport

Britta M. Sluis, Manager Marketing Consumers

“Brandpit heeft inzicht in de veranderende digitale vraag naar de gewenste professionals en levert hiermee de juiste persoon op de juiste plek.
Energie, daadkracht en expertise ineen.”

Philips

Gertin Schraa, Global Lead E-commerce

“BrandPit has proven with their great combination of knowledge and enthusiasm to deliver!! Very business minded and exploring to the last detail the requirements in order to find the perfect match. Strong in creating a network that starts to interact with each other to learn. For me a great quality entry point into the e-commerce environment.”

DAS

Rob van Beers, Manager Webmanagement

"Het fijne van werken met Brandpit is de enorme betrokkenheid. Ze willen echt begrijpen wat het precies is waarnaar je opzoek bent en gaan door totdat de juiste match gevonden is. Ook al lukt dit niet direct. Dan geeft dat ook weer input om wel de meest geschikte kandidaat te vinden. Ze vinden echt wat je zoekt!" 

YoungCapital

Karen Bongers, Corporate Recruiter

“Ik ervaar de samenwerking met BrandPit als fris en to-the point. Het feit dat Brandpit meedenkt, maar ook aanvoelt als meezoeken niet nodig is en niet pusht vind ik ongelooflijk belangrijk. Hiermee maakt BrandPit voor mij het verschil ten opzichte van vele andere bureaus.”

Makro

Jos van Stiphout, HR Manager Nederland 

“Makro wil graag een partner zijn voor ondernemend Nederland en daarom past Brandpit zo goed bij ons. Een meedenkende, alerte partner voor Makro bij het zoeken naar nieuwe digital medewerkers!”

MS Mode

Roseanne Kahwagi, Online Business Development 

"Een nieuwe baan!! BrandPit nam de tijd om samen te kijken naar mijn kwaliteiten en vaardigheden. Gaven tips, dachten mee over de sollicitatieprocedure en stonden te allen tijde klaar om vragen te beantwoorden en eventuele onzekerheden weg te nemen. Dit alles droeg bij aan een soepel verloop van interviews. En ik me kon focussen op het succesvol binnenhalen van de baan."

Coolcat

Jimte Jepma, Manager E-commerce

“Brandpit is professioneel, enthousiast, gedreven, heeft gedegen kennis van wat er speelt in de markt, verdiept zich echt in de wensen van zowel opdrachtgever als kandidaat en kijkt niet alleen naar de inhoudelijke kennis, maar ook goed naar de personal fit. BrandPit is wat je van een matchmaker verwacht!”

DAS

Inge Nachtegaal, Webshop Manager 

"Van alle recruiters waarmee ik contact heb gehad, voelde ik mij het meest op mijn gemak bij Brandpit. Ze pushten mij niet, stelden geen opdringerige vragen en dachten geweldig goed met mij mee. Ze namen de tijd om mij een beetje te leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek bij hen op kantoor, en kwamen daarna met bedrijven die zij in de eerste plaats vonden passen bij wie ik ben (karakter), en pas op de tweede plaats bij wat ik kan (kennis en ervaring). Dit vond ik heel bijzonder, en ze zijn er ook echt goed in! Ook tijdens het sollicitatieproces stelden ze mij steeds snel op de hoogte en hielpen ze mij met vragen. Dankzij hen heb ik nu een mooie baan bij een bedrijf waar ik in eerste instantie nooit aan had gedacht, maar waar ik mij nu zeker thuis voel en het erg naar mijn zin heb."

Onze successen