wij hebben oog voor talent en een hart voor digital
digital vacatures

Dwars door al het geweld van digital transities, ambities en moeilijke buzz words, snappen wat er echt speelt.

Met karakter en een sterke focus, kijken wij net iets verder. BrandPit houdt van slimme oplossingen en een heldere, creatieve manier van werken.

Met ons samenwerken betekent persoonlijk contact, eerlijke feedback en snel schakelen als het moet. En humor... ook belangrijk.

 

 

Dit zijn wij

BrandPit werkt voor

  • Klant van BrandPit Vodafone Ziggo
  • werken bij otravo
<

Referenties

Euroflorist

Alex Bloemendal,  E-commerce Director

Ik kies voor BrandPit vanwege haar goede netwerk. Een goed netwerk is, in mijn ogen, de toegang tot de markt. Bovendien zijn jullie ‘gelukkig’ niet te groot; wat leidt tot echt persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Hierdoor leer je elkaar beter kennen en kun je beter sparren over een functie. Gepaard met de vakkennis van BrandPit, maakt dat ik prettig met hen samenwerkt.

Bol.com

UX Manager

''BrandPit begrijpt wat je nodig hebt. De samenwerking met BrandPit wordt gekenmerkt door een nauwe betrokkenheid, het inzicht in hoe de markt eruit ziet en zich beweegt, de inhoudelijke kennis en de doortastendheid op het persoonlijke vlak. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat BrandPit echt begreep wat we nodig hadden. Bovendien werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces, waarom kandidaten wel en niet door de selectie kwamen en was er veelvuldig ruimte om hierover te sparren. Het sluiten van de deal was dan ook echt een team effort. Dit leidde tot een mooie persoonlijke match, goede fit, meer dan standaard.''

DAS

Inge Nachtegaal, Webshop Manager

"Van alle recruiters waarmee ik contact heb gehad, voelde ik mij het meest op mijn gemak bij Brandpit. Ze pushten mij niet, stelden geen opdringerige vragen en dachten geweldig goed met mij mee. Ze namen de tijd om mij een beetje te leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek bij hen op kantoor, en kwamen daarna met bedrijven die zij in de eerste plaats vonden passen bij wie ik ben (karakter), en pas op de tweede plaats bij wat ik kan (kennis en ervaring). Dit vond ik heel bijzonder, en ze zijn er ook echt goed in! Ook tijdens het sollicitatieproces stelden ze mij steeds snel op de hoogte en hielpen ze mij met vragen. Dankzij hen heb ik nu een mooie baan bij een bedrijf waar ik in eerste instantie nooit aan had gedacht, maar waar ik mij nu zeker thuis voel en het erg naar mijn zin heb."

Schiphol Amsterdam Airport

Britta M. Sluis, Manager Marketing Consumers

“Brandpit heeft inzicht in de veranderende digitale vraag naar de gewenste professionals en levert hiermee de juiste persoon op de juiste plek.
Energie, daadkracht en expertise ineen.”

Philips

Gertin Schraa, Global Lead E-commerce

“BrandPit has proven with their great combination of knowledge and enthusiasm to deliver!! Very business minded and exploring to the last detail the requirements in order to find the perfect match. Strong in creating a network that starts to interact with each other to learn. For me a great quality entry point into the e-commerce environment.”

AGU

Eduard Brenninkmeijer, Marketing Manager

''BrandPit is Authentiek. Ik ben doorgaans terughoudend als het gaat om recruitmentpartijen, maar bij jullie is dat anders. Jullie zijn authentiek, kritisch en een fijne sparringspartner vanuit jullie inhoudelijke kennis over het digitale landschap. Dit reikt verder dan werving & selectie; BrandPit levert ook toegevoegde waarde als het aankomt op meedenken en invullen van de juiste organisatiestructuur. BrandPit levert niet alleen wat je vraagt, maar vooral wat je nodig hebt.”

Bakker.com

Tim ter Haar, Business Analist

''De samenwerking met BrandPit heb ik als erg prettig ervaren. Mede doordat Brandpit intern aanwezig is voor het recruitment proces, kennen zij de cultuur van het bedrijf goed en waar zij naar op zoek zijn in een geschikte kandidaat. Daarnaast zorgt de betrokkenheid, en (enthousiaste) persoonlijke benadering vanuit BrandPit voor een fijne samenwerking en uitstekende match voor zowel werknemer als werkgever!''

AGU Holding

Björn Jeurissen, CEO

''Afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met het invullen van een aantal digitale marketing functies. De samenwerking met Brandpit hierin verliep uitermate professioneel. Niet alleen hadden we snel een lijst van kandidaten die binnen het profiel én binnen de kernwaarden van ons bedrijf passen, maar de kandidaten hadden ook een heel duidelijk beeld van ons bedrijf en onze strategische richting. Daarnaast hechten we waarde aan diversiteit in de kandidaten, hetgeen ook goed werd ingevuld. Dit resulteerde in een snel proces en een goede invulling van onze vacatures.''

ABN AMRO

Ada de Jong, Directeur E-commerce Klantgroepen

"Brandpit besteedt veel tijd en aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de behoefte en kijkt daarbij naar de mens, karakter, skills, ervaring én persoonlijke klik. Daarnaast heeft BrandPit een verfrissende en creatieve aanpak om tot de juiste match te komen. Niet vanuit het simpel volgen van een vacature en CV-match, maar vanuit iemands wensen, dromen en ambitie. Zowel vanuit de kandidaat als de opdrachtgever.''

Een hele bijzondere samenwerking en ik ben dan ook absoluut fan en ambassadeur!

 

 

 

Euroflorist

Han van de Werken, Lead CRO/UX

''Top 3 speler in de markt. Of je klant of kandidaat bent bij BrandPit maakt niet uit, de aanpak is hetzelfde; Persoonlijk en doorgrondend. Jullie willen kwaliteit leveren, passend en gefundeerd. Je bent bij BrandPit geen nummertje. Jullie schieten op scherp en niet met hagel.”

Onze successen